Onze behandelingen

✧✦✧

Hieronder kan u meer informatie terugvinden betreffende onze behandelingen en haarverzorging. Heeft u specifieke vragen over een bepaalde behandeling? Neem dan gerust contact op via het nr. 0471 38 24 12

Tot snel!

Diensten
Kleurtechnieken

Dit zijn een aantal kleurtechnieken waarvoor je bij mij terecht kan. Natuurlijk kan je voor een uitgroei of een natuurlijk kleurtje ook steeds bij mij terecht!

Foilyage
Bij Foilyage wordt er gebruik gemaakt van folies, dit zorgt voor een levendiger en intenser effect.

De highlights beginnen niet volledig bij de aanzet maar worden juist richting de punten feller zodat het een heel natuurlijk effect krijgt.

Highlights, balayage
Highlights zijn eigelijk gewoon fijne mechen lichter gemaakt in jouw eigen haar. Ze zorgen voor een fris sunkissed effect.

Deze kunnen aangebracht worden met folies, spatola of met de losse hand.

Ombre
Een Ombre is een tweekleurig haarkleur effect waarbij het haar aan de wortel donkerder is dan aan de punten.

✧✦✧

Keratine behandeling

Een intensief verzorgende behandeling dat het haar glad en glanzend maakt. Keratine is een stof die van nature in het haar aanwezig is maar door verschillende factoren van buitenaf verminderd dit waardoor het haar breekbaar of dof uitziet.

De specifieke formule zorgt voor een optimaal resultaat tot 3 a 5 maand.

✧✦✧

integrity
Integrity reconstruction system

Integrity Reconstruction System is een intensieve, herstructurerende behandeling voor beschadigd haar. Het bevat keratine, proteïnen en aminozuren met natuurlijke herkomst die via de geconcentreerde oplossing, diep tot in de kern van het haar doordringen

Deze behandeling voedt beschadigd haar heel intens zonder het zwaar te maken en geeft het haar zijn natuurlijke structurele componenten terug. Integrity Reconstruction herstelt de weerstand van de haarvezel en versterkt het haar

✧✦✧

Opsteekkapsels

Opsteekkapsels voor elke gelegenheid:

Wil je graag eens naar een feestje of lekker uit eten en wil je toch net iets specialer? Of ben jij de gelukkige die in het huwelijksbootje mag stappen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Samen komen we tot het juiste kapsel voor de juiste gelegenheid!

✧✦✧

milkshake

Z.one van milkshake:

Onze producten bevatten geen parabenen of sulfaten en zijn daardoor uiterst zacht voor jouw haar. Ook zijn de verpakkingen gemaakt uit gerecycleerd materiaal.

have a good
hair day.

kapster

Heel vriendelijk en heel mooi resultaat!! Je krijgt er ook nog een fijne babbel bij 👍🏻👏🏻

Stefanie H. P.